No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

LA GALA SOLIDÀRIA A FAVOR DE REFUGIATS I IMMIGRANTS

 
Després de fer un minut de silenci a la plaça de Sarrià -el minut de vergonya i de dignitat convocat per Pallassos Sense Fronteres- ahir va tenir lloc la Gala Solidària a favor de Refugiats i Immigrants. La presidenta del Centre va presentar l’acte i els seus protagonistes: els artistes -Amics de l’Òpera de Sarrià i Barcelona City Ballet-, la Fundació ACSAR -entitat destinatària dels fons recollits- representada per Jordi López Camps, Mn Manel Valls -rector de Sant Vicenç de Sarrià-, i Gerard Pisarello -regidor de Sarrià – Sant Gervasi-.

 
0001 G Benefica refugiats (còpia)

087 G Benefica refugiats (còpia)

El periodista Xesco Reverter va aportar el seu testimoni del drama viscut pels refugiats: fugitius del seu país per conservar la dignitat i la vida, rebutjats pels dirigents d’una societat recelosa del seu benestar que ha perdut de vista els valors de la persona que ella mateixa va proclamar per a tot el món. I davant això, un clam: realment els cinc cents milions d’habitants europeus seran incapaços de compartir la seva vida amb uns centenars de milers de persones, potser un milió, que truquen a la seva porta?

106 G Benefica refugiats (còpia)

154 G Benefica refugiats (còpia)

Arcadi Oliveras i, de nou, Jordi López van recollir els donatius recollits -un totals de 4.700€- i van agrair en nom de la Fundació ACSAR la iniciativa dels organitzadors de la gala. Més enllà dels recursos aconseguits, ha estat un gest que marca un camí: el desvetllament de la pressió dels ciutadans europeus sobre els seus governants per a que actuïn a favor dels refugiats.

A tots els que heu col·laborat i participat, moltes gràcies!

164 G Benefica refugiats (còpia)