No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

ESCURSIÓ A ST. JOAN DE LES ABADESSES I AL MONESTIR DE STA. MARIA DE RIPOLL – 24-05-2014

El dia 24 de maig, una colla d’amics de l’Associació varem gaudir d’una fantàstica excursió al Ripollès. En Francesc Fanjula escultor i arquitecte, enamorat de la seva terra, ens va guiar i explicar la història del Monestir de St. Joan de les Abadesses, la bellesa i la història ens va fer tornar per uns moments al passat. Tot seguit, ens va fer una visita guiada al Museu, després vàrem visitar  el seu taller d’escultura i el Museu a l’aire lliure que actualment està creant. A la tarda, en Florenci Crivillé historiador i en Francesc Fajula, ens van fer una visita guiada pel Real Monestir de Sta. Maria de  Ripoll , va ser una visita magistral.

Ens va acompanyar un esplèndid dia, la natura estava preciosa; en conjunt va ser un dia que mai podrem oblidar. Gràcies amics.