No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Les representacions de Jesucristo Superstar i el record d’una gran persona

 
Teresa Navarro 2

El 12 i 13 d’abril el grup de teatre La Bambolina Negra ha portat de nou a escena la versió castellana de Jesucristo Superstar. Repetiran les funcions els dies 26 i 27 del mateix mes. Aquest any totes les representacions tenen un caràcter especial, ja que estan dedicades a Teresa Navarro, traspassada el passat mes de novembre.

Així ho va anunciar Montserrat Morera, presidenta del Centre, en l’inici d’una de les funcions tot recordant la seva trajectòria de servei i col·laboració com a cantaire de l’Orfeó Sarrianenc, formant part de l’equip responsable del vestuari de l’Estel o del grup que va promoure la recuperació del Rosari Pastoril, entre altres activitats. Però sobretot recordant el seu somriure permanent amb el qual regalava tothom i que mai s’esborrava del seu rostre.

El seu fill Francesc, el Jesucrist de l’obra, va fer la dedicatòria. Emocionat, amb la veu tremolosa, sentida i breu. I els aplaudiments de tots els assistents, llargs i intensos, van afegir-se a l’homenatge.

Amb el seu record i l’obra dedicada, la funció ja podia començar.