No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Esbart Sarrià actua a Andorra

El passat dia 11 de maig el Ballet Folklòric de Sarrià- Esbart Sarrià va visitar Andorra per participar en la celebració del 50è aniversari de l’Esbart Laurèdia, de Sant Julià de Lòria, que va tenir lloc al Centre Cultural de Congressos Lauredià.

Per celebrar l’aniversari, l’Esbart Laurèdia va organitzar un aplec amb tots els esbarts de les valls d’Andorra: el propi Esbart Laurèdia i l’Esbart Sant Romà (Encamp), l’Esbart de les Valls del Nord (Massana i Ordino), l’Esbart Santa Anna (Escaldes-Engordany), Dansaire d’Andorra la Vella i, com a convidat especial, l’Esbart Sarrià. L’Esbart Sarrià i l’Esbart Laurèdia tenen un gran vincle d’unió ja que durant divuit anys van compartir mestre i director, en Jordi Torres.

La sortida va començar amb un bona àpat a Os de Civís, on vam poder celebrar l’aniversari d’un dels dansaires, amenitzat per un grup de trompetistes francesos que també dinaven allí i que ens va marcat a tots (encara ens ressonen les trompetes al cap!). Després del dinar ens vam dirigir al teatre on vam rebre les indicacions del director de l’Esbart de Sant Julià, en Jaume Torra, i vam poder fer un assaig previ a l’actuació per tal de situar-nos a l’escenari.

L’espectacle va ser un èxit. El teatre estava ple i tant el públic com els dansaires s’ho van passar d’allò més bé. Hi va haver dansa catalana, però amb un estil contemporani, danses valencianes i fins i tot hi va haver qui es va atrevir amb el “Lord of the Dance” de caire celta. Com a cloenda es va realitzar una ballada conjunta d’un fragment de les Gitanes del Vallès per part de quatre representants de cadascun dels participants. Si voleu veure-ho vosaltres mateixos, us deixem l’enllaç del vídeo-resum de l’acte per a què hi doneu un cop d’ull.