No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Obra de teatro ‘Com una nina’ en La Vilella Teatro. Del 5 al 15 de diciembre

Com una nina, d’Amagat teatre.
Del 5 al 15 de desembre.
Dijous, divendres i dissabtes a les 21:00
Diumenges a les 20:00

Com una nina narra en primera persona, com una dona sola, fràgil, eternament insegura, obligada a una humiliant vida en comú veu com s’esvaeix la seva identitat. Prova a complir amb el seu paper de dóna i mare, però sempre fracassa.

És per això que mata l’Alberto?

La companyia Amagat Teatre està formada per dones compromeses, les seves produccions volen posar de relleu la marginalitat del paper de la dona en aquesta societat. Descriuen l’estat de clandestinitat per on es mouen moltes d’elles per poder sortir-se’n o per poder fugir de la realitat que les envolta. Des de la contemporaneïtat, ens proposen autores de prestigi poc conegudes als escenaris, compromeses social, política i culturalment, i que posen de manifest la seva visió de la realitat immediata del seu entorn, com són Natalia Ginzburg o Penelope Skinner.

Com una nina, neix de la voluntat de crear un espai i un llenguatge propi al voltant del món de la dona.

 

 

Espectacle en català.      

Del 5 al 15 de desembre de 2013.

Dia 6, funció i col·loqui.

Dijous, divendres i dissabte a les 21:00 i diumenge a les 20:00.

Reserves a : info@lavilella.com
tel: 93 113 20 15

whatsapp:637 59 81 46

www.lavilella.com