No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Espai Jove de Treball del Centre de Sarrià

El Centre de Sarrià obre un nou espai de formació i foment de l’emprenedoria i la innovació per a joves. Davant els moments de crisi actual, on l’atur s’ha convertit en una greu problemàtica, oferim els nostres espais per al seu creixement tant personal com professional com a oficines obertes on els joves entre 18 i 35 anys tinguin un lloc on preparar els seus projectes i desenvolupar les seves idees. L’horari d’ús de les sales serà de 9 a 14h. Les sales disposen de llum natural, taules i cadires i accés gratuït a Internet. Una persona del Centre els atendrà en aquest horari.

Igualment, cada mes es faran activitats formatives i/o conferències per professionals experts en temes relacionats amb l’accés al món laboral: currículum creatiu; com comunicar-se millor; com liderar el meu propi projecte; la seguretat dels sistemes d’informació; com realitzar activitats de difusió i venda; l’animació social de persones dependents en institucions a domicili; la promoció turística local i informació al visitant…

L’ús d’aquest servei és totalment gratuït, així com les activitats formatives.

Esperem, amb aquest nou projecte, aconseguir fer una crida a tots aquells qui cerquin eines per a aconseguir els seus objectius i que siguin un gran èxit!

Us hi esperem!

Espai Jove de Treball-set2013

newsletter_JOVEMPRÈN