No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Recollim l’opinió de realitzadors i realitzadores

report_98470Aprofitant la taula rodona proposta al Visualsound 2013 sobre distribució de documentals, INDOC va realitzar una enquesta no representativa entre realitzadors i realitzadores audiovisuals sobre la distribució de documentals en festivals. S’han rebut 72 respostes, provinents de persones arrelades a Catalunya, Espanya i, en menor mesura, la resta del món.

 

Les conclusions obtingudes són les següents:

  • Els realitzadors i les realitzadores aprecien ser seleccionats en festivals.
  • Els tres festivals internacionals millor valorats són IDFA, Punto de Vista i Cinéma du Réel.
  • Un terç dels realitzadors ha treballat amb empreses a l’hora de distribuir els seus treballs.
  • El preu mitjà que s’atorga a aquesta profesió oscil·la entre els 5 i 6 euros per peça.
  • S’aprecia un elevat grau de desconeixement de les empreses físiques que fan distribució. En contraposició, les plataformes digitals són més conegudes i estan millor valorades. En línies generals, les empreses i plataformes més conegudes són també les millor valorades.