Estrena de l’obra ‘Massa tard per ser pessimista’ a la Nau Ivanow (del 24 al 27 d’octubre)

Benvolguts amics i benvolgudes amigues,

Em complau comunicar-vos que aquest dijous 24 a les 21 h s’estrena ‘Massa tard per ser pessimista’ a la Nau Ivanow, una proposta escènica de Susanna Barranco en la qual participo com a co-dramaturga i autora dels textos.

Massa tard per ser pessimista és una recerca teatral vehiculada per diferents llenguatges escènics que uneixen moviment, paraula, emoció i esperit en la particular història de Nàdia. La paraula, encarnada a travès de l’espai escènic i l’expressió de l’actriu, es complementa amb un acurat espai sonor, la música en directe i la projecció d’imatges que arrodoneixen el sentit últim de la proposta.

Massa tard per ser pessimista és també i en gran mesura una recerca humana en la qual no deixem de questionar-nos el món que vivim. Potser continuem sense tenir respostes, però ens queden algunes preguntes per fer.

De dijous 24 al dissabte 26 a les 21 h i el diumenge 27 a les 19 h a la Sala Andy Warhol de la Nau Ivanow de Barcelona.

Direcció i interpretación: Susanna Barranco

Músics: Cristian Mira, Miguel Boroubat i Pirs

Direcció d’ intèrprets: Cristina Lügstenmann

Dramatúrgia: Susanna Barranco i Laura Freijo

Textos: Laura Freijo

Videoprojeccions i llum: Pirs

Escenografia i vestuari: Cia. Susanna Barranco

Assessoramen: Sol Picó

Agraïments: Daphne Malherbe

 

Us hi esperem!

 

Salutacions cordials,

 

Laura Freijo

laura@laurafreijo.com

676 31 21 67