No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Anna Ruggiero en concert!

L’Anna Ruggiero, la nostra directora, actuarà el proper dissabte dia 20 d’octubre dins dels Aperitius Musicals Matinals que ofereix any rera any el Centre Cívic La Sedeta. L’actuació de l’Anna Ruggiero Quartet, format per veu, piano, flauta travessera i contrabaix serà a les 12:30h del migdia a la plaça La Sedeta. És una ocasió excel·lent per escoltar jazz clàssic, amb el repàs dels estàndards més coneguts i la descoberta dels tresors més amagats d’aquest estil. Serà un aperitiu de luxe!

Ep, i l’inici d’un dissabte ben musical, perquè a les 19h l’Anna i els seus cantaires us esperem al concert que farem a la Parròquia Nostra Senyora de Núria, al carrer Bon Pastor, a favor de l’ONG Ocularis!