No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Les experiències de dos treballadors del CET DAU han estat publicades al bulletí extraordinari de la DGIOT

Les experiències de dos treballadors del CET DAU han estat publicades al bolletí extraordinari que, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, ha editat el La Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats.

La publicació de 22 itineraris d’èxit professional reflecteix l’esforç de diverses persones amb discapacitat o malaltia mental que s’han incorporat amb èxit al mercat de treball amb l’ajuda, acompanyament i suport dels serveis que presten les entitats especialitzades i, sobre tot, gràcies al seu entusiasme i la seva perseverança.

El Bolletí, que ha comptat amb la col.laboració d’entitats especialitzades en la inserció laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental, posa de manifest l’èxit de les persones, però també de l’èxit de les entitats i de les empreses que han apostat per fer possible la superació d’aquest repte.