No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

IV JORNADA SOBRE ENFERMEDADES GENÉTICAS Y DISCAPACIDAD

Ens plau convidar-vos a la IV JORNADA SOBRE ENFERMEDADES GENÉTICAS Y DISCAPACIDAD, organitzada per l’Institut Germans Trias amb la col·laboració de la Fundació Doctor Robert-UAB, que tindrà lloc el proper dijous dia 3 d’octubre, a la UAB-Casa Convaslescència (s’adjunta programa).

El Parkinson familiar i les atàxies espinocerebel·loses hereditàries són dos tipus de malalties minoritàries d’origen genètic que causen trastorns molt severs del moviment i que, avui en dia, no tenen cura ni disposen de tractaments del tot efectius. La IV Jornada sobre Malalties Genètiques i Discapacitat, té per objectiu actualitzar coneixements, conèixer les experiències dels pacients i debatre les polítiques sanitàries i les estratègies assistencials i de recerca. Comptarà amb la participació de més de 120 pacients i experts internacionals en neurologia i genética.
És una activitat patrocinada per el Real Patronato sobre Discapacidad i l’Asociación Española de Genética Humana (inscripció gratuïta).