No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’ESCOLA

ESCOLA DE BITLLES HORTA-GUINARDÓ

OBJECTIUS:

Oferir als nens i nenes un esport diferent, familiar i divertit, creant un grup fix de practicants. Volem que coneguin els valors de l?esport, de ser un equip, tot practicant el mateix joc que practicaven els nostres avantpassats fa molts i molts anys.

Creiem fermament que l?esport és una eina d?educació i d?integració, que fomenta la cooperació entre les persones i la voluntat de superació personal, i les bitlles en són un bon exemple.

Com a club esportiu que som, volem assegurar-nos que en un futur proper tindrem un planter de jugadors i jugadores de bitlles que ens permetrà continuar sent un dels clubs de bitlles catalanes més importants de Catalunya.

Participar en les competicions que organitzi la FCBB, pel gust de compartir amb altres nens i nenes de tot Catalunya la pràctica de les bitlles catalanes.

ALUMNES:

No fixem una edat mínima, però per les característiques del material de joc, aconsellem començar a practicar les bitlles catalanes a partir dels 7 o 8 anys, quant els nens i nenes fan tercer de primària. Abans d?aquesta edat no és un esport massa recomanable. D?aquí en endavant, fins que les característiques físiques de cada persona li permetin participar amb tranquil·litat en les competicions sènior, encara que no posem una edat màxima.

FUNCIONAMENT:

Direcció

L?Escola de Bitlles Horta-Guinardó està dirigida per Júlia Asín i Ollé, sòcia del Club de Bitlles Siuranenc d?Horta, que té el títol de directora d?activitats de lleure i llicència federativa de jugadora de bitlles catalanes, entre d?altres mèrits.

Monitors / entrenadors

Els monitors / entrenadors són socis i sòcies del Club de Bitlles Siuranenc d?Horta, titulats com a monitors de lleure i amb llicència federativa de jugadors de bitlles catalanes.

ACTIVITATS

Entrenaments: es fan a les pistes del club, a l?avinguda de l?Estatut del barri d?Horta. Consisteixen en aprendre la tècnica i la mecànica de les bitlles catalanes mitjançant jocs d?habilitat i punteria dissenyats per la pròpia escola.

També considerem important que els nens i nenes coneguin correctament les normes del joc i el correcte desenvolupament d?una partida, tant de manera individual com per equips.

Competició oficial: participem en les competicions oficials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Això ha de servir als nostres jugadors i jugadores per gaudir de la pràctica de les bitlles amb altres nens i nenes de tot el país i per posar a prova la seva superació personal.

Com a club compromès amb la tasca de promoure la pràctica esportiva de les bitlles catalanes i amb les activitats que organitza la FCBB, creiem que és del tot imprescindible prendre part en aquestes competicions.

Campionats socials: la part social és de vital importància en les activitats del Siuranenc. Organitzar un campionat de bitlles és l?excusa perfecta per trobar-nos i gaudir plegats de la vida. Pocs esports ofereixen la possibilitat de jugar junts a pares i mares, fills i filles, avis i àvies amb les mateixes normes i lluitant pels mateixos objectius.

La participació en aquestes trobades, acompanyats de la família i els amics, és l?eix principal del funcionament del nostre club. Per tant volem que els nens i nenes que formen part de l?escola de bitlles prenguin part en aquests campionats juntament amb els seus familiars.

Festa de final de curs: tot va bé si acaba bé! Per tant, res millor que una bona festa per acabar la temporada i acomiadar-nos dels companys fins els començament d?un nou curs, tot valorant la feina feta i marcant-nos un objectiu molt clar pel futur: passar-nos-ho encara millor.

CALENDARI

Les activitats s?inicien el mes de setembre i es duen a terme els dissabtes al matí, entre les 11 i les 12.30 hores (aproximadament). Creiem que amb una hora i mitja d?activitat ja és suficient. Les classes son cada dues o tres setmanes, encara que estem supeditats al què marqui el calendari de competicions de la FCBB o les activitats pròpies del club. De moment no creiem necessari tenir activitat cada setmana.