No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Concert Amics del Jardí Botànic de Barcelona

Els Amics del Jardí Botànic de Barcelona, amb seu al Jardí Botànic Històric (1929), celebren any rere any l’arribada de la primavera amb una actuació musical. Enguany som nosaltres qui tenim la sort de participar en aquesta celebració. El dia és fred, de fet, encara som a l’hivern, però l’esperit és càlid i la causa més que bona. Després del concert, els Amics ens conviden a un pica-pica i ens regalen un cistell amb tres carbasses de cabell d’àngel, collides del seu hort, i de les quals darrerament han recuperat la llavor. La nostra cantaire Pilar, pastissera de professió, ens ha promés que ens el prepararà per a tots nosaltres. Nyam!